Vaksine

Vaksinasjon mot korona

Status vaksinerte i Gol kommune

Gol kommune vaksinerer hver uke gjennom sommeren.
Alle voksne må være forberedt på å få SMS med innkalling.
Dersom en har laget en bruker på Helsenorge.no, vil det være lett å bekrefte timen, og en trenger ikke ringe.

Du må bekrefte eller avslå timen innen 48 timer ved å klikke på lenken i SMS-meldinga eller gå direkte inn på www.helsenorge.no.  Her må du logge deg inn med BankID. Dersom du avslår timen, tar vi ikke ny kontakt.
Du har også mulighet for å svare at tidspunktet ikke passer. Vi anbefaler bare å gjøre dette om det er helt nødvendig. Vi vaksinerer bare på onsdagar og av og til torsdagar.

Har du spørsmål om tilbudet du har fått, kan du ringe vaksinetelefonen 940 03 193 mellom kl. 09.00 og 11.00 mandag til fredag.

Vaksinering foregår på gamle Gol skule, adresse Skulevegen 11.
Husk å møte presis til timen og ha gjerne på klær som er lette å få av og på.