Temakveld om psykisk helse

Temakveld for ungdom om psykisk helse

Gol bibliotek onsdag 29.januar kl. 15.30-17.30

Foredragsholdar er Ingrid Bruun frå Mental Helse - ungdom. Ho har gått frå fire sjølvmordsforsøk, angst og depresjon til å arbeide som fordragsholdar og gleda seg over livet!
Ingrid vil fortelje oss om sitt møte med ulike hjelpera og korleis ein kan væra med å påvirke den hjelpa ein får.
Arrangementet er gratis og opent for all, og er eit samarbeid mellom avdelingar innan helse - og omsorg i Gol kommune og PPT.
Det vert servert pizza og kake.

Temakveld for foreldre om psykisk helse og brukarmedvirkning

Gol bibliotek onsdag 29.januar kl.18.30-20.30

Foredragsholder er Ingrid Bruun frå Mental helse - ungdom og ho vil fortelje oss om sitt møte med hjelpeapparat og kva brukarmedvirkning vil seie.
Ingrid Bruun har gått frå sjølvmordsforsøk, angst og depresjon til å arbeide som foredragsholdar og gleda seg over livet!
Arrangementet er opent og gratis for alle, og er eit samarbeid mellom avdelingar innan helse - og omsorg i Gol kommune og PPT.
Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte Ingebjørg By Teigen på tlf. 913 48 300.