Fritid Hallingdal

Hallingdal lanserer nå nettsiden Fritid Hallingdal  www.fritidhallingdal.no

Nettsiden skal gi alle innbyggere oversikt over faste, organiserte fritidstilbud i Gol, Hemsedal, Hol, Nesbyen og Ål kommune. For at siden skal bli fylt med innhold trenger vi hjelp fra alle lag/foreninger/virksomheter som arrangerer fritidsaktiviteter som er faste, organiserte og åpne for alle. Alle lag og foreninger skal ha mottatt en e-post med informasjon. Vi håper så mange som mulig kan sende inn opplysninger om sine fritidsaktiviteter via denne lenken: https://www.fritidhallingdal.no/send-inn-aktivitet/.

Fritid Hallingdal er kun for fritidsaktiviteter i Gol, Hemsedal, Hol, Nesbyen og Ål som er faste, organiserte og åpne for alle. Ved registrering av arrangement ber vi om at dere benytter Kva Skjer kalenderen www.kvaskjer.hallingdal.no

Har du spørsmål eller trenger du hjelp til å legge inn en aktivitet?
Ta kontakt med ansvarlig i din kommune.

Dersom det er spørsmål eller ting som ikke fungerer, bare ta kontakt!

Martin Kilmark

golidrettsarena@gmail.com eller mobil: 40433527